Dünya Et Endüstrisi ve PH Liquid Extract®PH Liquid Extract® tamponlama sistemi kodu60148 - 6014 - 601 AvantajlarıPH Liquid Extract® ette dengeli ve optimal pH döngüsü sağlar. Bu, kürlenmiş et ürünlerinin hazırlanmasında büyükavantajlar sunar: Sağlığazararlı mikroorganizmaların gelişimi olmaz; Optimum ve dengelirenk: Özellikleri Form: sıvı
Renk: altın sarısındansarımtırak kahverengi Kullanım ve Kullanım Miktarları PH Liquid Extract® 1'tamponlama sistemi, çoğu et ürününde pH düzenleyici ve dengeleyiciolarak kullanılabilir, yani kürlenmiş ürünlerde (salam ve benzeriürünler, ambalajlı Helal Jambon, vakumlu Helal Jambon) ve ihracat içinkanca üstü et. Normal oran, bitmiş ürünün kgbaşına 2 ila 3 ml'dir. Ön hazırlığınyapılması önerilir.* PH Sıvı Özütün üç versiyonu mevcuttur:60148, 6014 ve 601 kodları. Örnek olarak, birkaç genel kullanım miktar listesi:
Islatılmış ürünler 100 Lt tuzlu su için 1 Lt (60148) Ambalaj ve etiketleme 20. 30 ve 60 Lt varil Tampon sistemi PH Sıvı Özüt patojenik bakterilerinbüyümesini durdurur
ÜRÜN SERİSİ | PH Sıvıtampon sistemleri | PH Sıvı Sistemi | Dünya Et Endüstrisi | PH Sıvı Ekstresi | Karaciğerpreparatlarında blok | PH Sıvı Özüt Tampon fosfat 60151'inbeklenen faydaları | Geleneksel pişmiş Helal Jambon kürler | Yeni Satış | PH SıvıKalitesinin kanıtlanmış gerçekliği | Salam ürünü | PH Liquid Belgium ve Belgosuc ..... | Bufferglucose Syrup Clean Label
|