PH SıvıKalitesinin kanıtlanmış gerçekliği

Tavuk karkasları ve etleri: 7 gün.
Sığır eti: 30 gün.
Sığır: 14 gün.
Kıyma: 13 gün.
Et filminin dışındaki 4,5 pH'lı tampon sistemiile korunur. Ekstre Vakum Film ile
Paketleme.

PH Sıvı Öz6014 Film Sistemi ile tam bir garantili sistem.


PH Sıvı kodu Yeni karkasların korunması,
6014 sığır eti, Sığır eti, koyun eti
Taze vakumlu et, tazekıyılmış et, taze sosisler.

PH Sıvı kod 6014 filmine püskürtün:

1.000 kg karkas için 1 kg

Karkasların içine ve dışına spreyisıkın.
Karkaslara püskürtme için sıvı PHsıcaklığı:

minimum: 50°C
Maksimum : 60°C

Bu şekilde, PH Sıvısısıvı gibidir ve daha iyi bir püskürtme filmine sahip olursunuz.

Taze kıyılmış et, Sığıreti, sığır eti, koyun eti ve yağ,

1/2% PH Sıvı kodu 6014 / kütle.
Kesici veya kıyma makinesine koymadan öncekarıştırın.

İhracat için taze sığır etikarkasları

Genel olarak, PH Liquid BelgiumNV'nin 1976'dan bugüne bu koruma yöntemi ile dünya pazarında lider vehala lider olduğu bilinmektedir. Doğal organik asitler, vitaminler,şeker ve lezzet bileşimi sayesinde.

Şekerler koruyucu bir filmsağlar.
Organik asitler, pH'yıuygun bir dereceye düşürür.
Aromatik maddeler lezzet sağlar.

 


ÜRÜN SERİSİ | PH Sıvıtampon sistemleri | PH Sıvı Sistemi | Dünya Et Endüstrisi | PH Sıvı Ekstresi | Karaciğerpreparatlarında blok | PH Sıvı Özüt Tampon fosfat 60151'inbeklenen faydaları | Geleneksel pişmiş Helal Jambon kürler | Yeni Satış | PH SıvıKalitesinin kanıtlanmış gerçekliği | Salam ürünü | PH Liquid Belgium ve Belgosuc ..... | Bufferglucose Syrup Clean Label