Fikirlerinizi gerçeğe dönüştürün PH Liquid Technology ®
Günümüzde Et Endüstrisi:
Gıda Teknolojisi – Ekonomi – Seri Üretim

PH-Liquid: Buffersystems ve bufferfilms için uluslararası yüksek teknoloji Deniz Ürünleri ve Et İşleme

This website, layout and background is registrated

Latest news

Latest news

 

Speed:

Cover
Pg1
Pg2
Pg3
Pg4
Pg5
Pg6
Pg7
Pg8
Pg9
Pg10
Pg11
Pg12
Pg13
Pg14
Pg15
Pg16
Pg17
Pg18
Pg19
Pg20
Pg21
Pg22
Pg23
Pg24
Pg25
Pg26
Pg27
Pg28
Pg29
Pg30
Pg31
Pg32
Pg33
Pg34
Pg35
Pg36
Pg37
Pg38
Pg39
Pg40
Pg41
Pg42
Pg43
Pg44
Pg45
Pg46
Pg47
Pg48
Pg49
Pg50
Pg51
Pg52
Pg53
Pg54
Pg55
Pg56
Pg57
Pg58
Pg59
Pg60
Pg61
Pg62
Pg63
Pg64
Pg65
Pg66
Pg67
Pg68
Pg69
Pg70
Pg71
Pg72
Pg73
Pg74
Pg75
Pg76
Pg77
Pg78
Pg79
Pg80
Pg81
Pg82
Pg83
Pg84
Pg85
Pg86
Pg87
Pg88
Pg89
Pg90
Pg91
Pg92
Pg93
Pg94
Pg95
Pg96
Pg97
Pg98
Pg99
Pg100
Pg101
Pg102
Pg103
Pg104
Pg105
Pg106
Pg107
Pg108
Pg109
Pg110
Pg111
Pg112
Pg113
Pg114
Pg115
Pg116
Pg117
Pg118
Pg119
Pg120
Pg121
Pg122
Pg123
Pg124
Pg125

 


Home | Introduction | Company strategy | New Technologic and Economical Meat Systems
PH Liquid Extract | Bufferphosphaten | pH Advantages | Gela Liquid | Other products | Expected benefits
Curing products | Curing of ham | New selling & production system | Quality | Buffer codes | Buffer codes vacuum packaging
Bufferprocess cooked hams | Buffer Liver preparations | Buffer Cooked sausages | Salami products | Buffering systems for salami | Buffer Salami products | Information


  Latest news

  Latest news


ÜRÜN SERİSİ

BASKI 05/10/2015

TAMPONLU GLİKOZ ŞURUBUN FARKLITÜRLERİ

PH E-numaralar Bileşim Ana uygulamalar
Tampon glikoz Şurubu 3.3 - 4.2
Kod 60
Tampon sistemi
ORTA
Sodyum
askorbat
E 301
Sitrik asit
E 330
Standart glikoz
Otlar / alan aromalar
Sodyum
askorbat
Sitrik asit
Tüm ısıtmalı etler için
İşleme
Pişmiş Helal Jambon
Omuz Helal Jambon
baharatlġ Alman sosisi
mortadella
Taze kġyġlmġş
et*
Taze sosisler

Tampon glikoz Şurubu 3.3 - 4.2
Tampon sistemi
FORTE
Sodyum laktat
E325
Laktik asit
E 270
Sitrik asit
E 330

E 334
>Sodyum
askorbat
E 301
Standart glikoz
Sodyum laktat
Früktoz / glikoz
Laktik asit
Sitrik asit
Tartarik asit
Sodyum
askorbat
Otlar / alan aromalar
Su
Tüm ısıtmalı etler için
işleme
Pişmiş Helal Jambon
Omuz Helal Jambon
baharatlġ Alman sosisi
mortadella
Karaciğer preparatlarġ
Sġğġr pastġrmasġ
Taze kġyġlmġş
et*
Sosisler
Vb
Tampon glikoz Şurubu 3.3 - 4.2 Sodyum laktat Standart glikoz Tüm kürlenmiş ürünler
Kod 601 E 325 Sodyum laktat Sġğġr pastġrmasġ
Tampon sistemi Laktik asit Früktoz / glikoz Jambonlar
FORTIOR E 270 Laktik asit Salam işleme
Sitrik asit Sitrik asit sistemleri
E 330 Potasyum
Potasyum nitrat
nitrat Tartarik asit
E 252 Sodyum
Tartarik asit askorbat
E 334 Otlar / aromatlar
Sodyum Su
askorbat
E 301

* Sosisler ve hamburgerler gibi kġyġlmġş etlere ekleyin: 5 gr / kg tripolifosfat

 


ÜRÜN SERİSİ | PH Sıvıtampon sistemleri | PH Sıvı Sistemi | Dünya Et Endüstrisi | PH Sıvı Ekstresi | Karaciğerpreparatlarında blok | PH Sıvı Özüt Tampon fosfat 60151'inbeklenen faydaları | Geleneksel pişmiş Helal Jambon kürler | Yeni Satış | PH SıvıKalitesinin kanıtlanmış gerçekliği | Salam ürünü | PH Liquid Belgium ve Belgosuc ..... | Bufferglucose Syrup Clean Label