PH Sıvı Özüt Tampon fosfat 60151'inbeklenen faydaları
Et fabrikasında Red Starkullanımı
Tamponsistemle ihracat için konserve Helal Jambon.
katkılar:
PH Sıvı Özü 6014(bitmiş üründeki% 0,5)
Tampon fosfat 60151 (bitmişüründe% 0,5)
Ürünün duyusal özelliklerini(renk, lezzet, doku) geliştirmek rengin istikrarınısağlamak
Raf ömrünü uzatır(mikroorganizmaların sınırlı bir şekilde büyümesi),yüksek kalitede ürün sağlar
Yerel pazarda füme Helal Jambon (omuz).
Standart ürün
Artan verimli ürün
Katkılar 1 :
PHSıvı Özüt 6014 (% 0,5) ve % 0,5 Tampon fosfat 60151 renk, lezzet,doku ve tat ve raf ömrünün renk artışı genel görünüşüstabilizasyonunu geliştirir
Katkılar 2 :
PHSıvı Özü 6014 (% 0,5), % 0,5 Tampon fosfat 60151 ve Red Star 60153(% 3-4)
Maks. Yukarıda A daki gibi standart ürüne kıyasla maks % 25verim artışı
Katkılar 3 :
PHSıvı Özü 6014 (% 0,5),% 0,5 Tampon fosfat 60151 ve
Red Star 60153 (% 4)
Verim artışı 15%
Polifosfatın % 50azaltılması
A gibi diğer
Folyo içinde Helal Jambon (omuz).
Arttırılmış verimle standartürün
Katkılar 1 :
PH Sıvı Özü 6014 (% 0,5) ve Tamponfosfat 60151 (% 0,5)
A daki gibi dilimleme öncesi folyonun kolaycaçıkarılması
Katkılar 2 :
PH Sıvı Özü 6014 (% 0,5),
Tampon fosfat 60151 (% 0,5),
Red Star 60157 (% 4)
maks. Verim % 35
Kıyılmış etten folyohalinde Helal Jambon (omuz).
Katkılar :
PH Sıvı Özü 6014 (% 0,5),
Tampon fosfat 60151 (% 0,5),
Red Star 60153 (% 3), nişasta (% 4,5) ve soya izolatı (% 1).verimlilik artışı. 75%
Kürlenmiş et (pastırma vs.). *
Katkılar :
PH Sıvı Özüt 601 veya 6014 (0,3%),Tampon fosfat 60151 and dekstroz (0,2%).
Koruma (düşük pH) - raf ömrünü uzatırrengi, tadını, lezzetini renk stabilizasyonunu geliştirir
Sosisler.
Katkılar :
PH Sıvı Özü 601 veya 6014 (0,3 - 0,5%)ve Tampon fosfat 60151.
Renk dengesiniarttırır
Tadınıarttırır
Raf ömrünü artırır
Kesmeyikolaylaştırır
ÜRÜN SERİSİ
| PH Sıvıtampon sistemleri
| PH Sıvı Sistemi
| Dünya Et Endüstrisi
| PH Sıvı Ekstresi
| Karaciğerpreparatlarında blok
| PH Sıvı Özüt Tampon fosfat 60151'inbeklenen faydaları
| Geleneksel pişmiş Helal Jambon kürler
| Yeni Satış
| PH SıvıKalitesinin kanıtlanmış gerçekliği
| Salam ürünü
| PH Liquid Belgium ve Belgosuc .....
| Bufferglucose Syrup Clean Label
|