PH Sıvı Özüt Tampon fosfat 60151'inbeklenen faydaları
Et fabrikasında Red Starkullanımı

Tamponsistemle ihracat için konserve Helal Jambon.

katkılar:
PH Sıvı Özü 6014(bitmiş üründeki% 0,5)
Tampon fosfat 60151 (bitmişüründe% 0,5)

Ürünün duyusal özelliklerini(renk, lezzet, doku) geliştirmek rengin istikrarınısağlamak
Raf ömrünü uzatır(mikroorganizmaların sınırlı bir şekilde büyümesi),yüksek kalitede ürün sağlar

Yerel pazarda füme Helal Jambon (omuz).

Standart ürün
Artan verimli ürün

Katkılar 1 :
PHSıvı Özüt 6014 (% 0,5) ve % 0,5 Tampon fosfat 60151 renk, lezzet,doku ve tat ve raf ömrünün renk artışı genel görünüşüstabilizasyonunu geliştirir

Katkılar 2 :
PHSıvı Özü 6014 (% 0,5), % 0,5 Tampon fosfat 60151 ve Red Star 60153(% 3-4)
Maks. Yukarıda A daki gibi standart ürüne kıyasla maks % 25verim artışı

Katkılar 3 :
PHSıvı Özü 6014 (% 0,5),% 0,5 Tampon fosfat 60151 ve
Red Star 60153 (% 4)
Verim artışı  15%
Polifosfatın % 50azaltılması
A gibi diğer

Folyo içinde Helal Jambon (omuz).

Arttırılmış verimle standartürün

Katkılar 1 :
PH Sıvı Özü 6014 (% 0,5) ve Tamponfosfat 60151 (% 0,5)
A daki gibi dilimleme öncesi folyonun kolaycaçıkarılması

Katkılar 2 :
PH Sıvı Özü 6014 (% 0,5),
Tampon fosfat 60151 (% 0,5),
Red Star 60157 (% 4)
maks. Verim % 35

Kıyılmış etten folyohalinde Helal Jambon (omuz).

Katkılar :
PH Sıvı Özü 6014 (% 0,5),
Tampon fosfat 60151 (% 0,5),
Red Star 60153 (% 3), nişasta (% 4,5) ve soya izolatı (% 1).verimlilik artışı. 75%

Kürlenmiş et (pastırma vs.). *

Katkılar :
PH Sıvı Özüt 601 veya 6014 (0,3%),Tampon fosfat 60151 and dekstroz (0,2%).
Koruma (düşük pH) - raf ömrünü uzatırrengi, tadını, lezzetini renk stabilizasyonunu geliştirir

Sosisler.

Katkılar :
PH Sıvı Özü 601 veya 6014 (0,3 - 0,5%)ve Tampon fosfat 60151.
Renk dengesiniarttırır
Tadınıarttırır
Raf ömrünü artırır
Kesmeyikolaylaştırır

 


ÜRÜN SERİSİ | PH Sıvıtampon sistemleri | PH Sıvı Sistemi | Dünya Et Endüstrisi | PH Sıvı Ekstresi | Karaciğerpreparatlarında blok | PH Sıvı Özüt Tampon fosfat 60151'inbeklenen faydaları | Geleneksel pişmiş Helal Jambon kürler | Yeni Satış | PH SıvıKalitesinin kanıtlanmış gerçekliği | Salam ürünü | PH Liquid Belgium ve Belgosuc ..... | Bufferglucose Syrup Clean Label